Välkomna till ett havsnära semesterboende i Villa Brime!

Ta tillfället i akt och boka vårt hus med hög standard och härlig havsutsikt. Nära till långgrund sandstrand och en vacker vy mot Karlsöarna. Underbara solnedgångar i havet! 

 

Vi välkomnar gäster alla säsonger och utöver sol och bad på sommaren så bjuder havet på vackra vyer även på höst, vinter och vår. 

 

Boendet består av 10 sängplatser i fem sovrum. Det finns även en friggebod med ytterligare 2-3 sängplatser, men denna är lite enklare, så den hyrs endast ut vår/sommartid. 

 

Skicka gärna ett mail till oss om ni har frågor eller vill göra en bokningsförfrågan. 

 

Varmt välkomna önskar familjen Ahlqvist!

Havet & stranden

Strand


Närheten till havet är det bästa tycker vi! Från altanen är det havsutsikt och i sydväst skymtar Stora och Lilla Karlsö. Soliga eftermiddagar på sommaren glittrar solen i vattnet och senare på kvällen är solnedgången fantastisk!

Stranden är nära. På en minut (200 meter) går man ner över tomten, tar den korta stigen genom vassen och står på den långgrunda barnvänliga Brimestranden med fin, ljus sand.

Fotot är taget på stranden en tidig sommarmorgon när havet var nästan spegelblankt och morgonsolen fortfarande inte nådde över vassen. Magiskt!

Området, aktiviteter & utflyktsmål


Vid Brimestranden finns beachvolleybollplan, grillplats och en stor gräsyta med möjlighet till fotboll, kubb, drakflygning eller annan utelek. Här finns också en parkering för allmänheten som vill besöka stranden.

På promenadavstånd finns två åretruntöppna restauranger (Djupvik Hotel 2 km, Balders Krog 1 km).

På cirka 20 minuters bilfärd nås Sveriges bästa golfbana Visby GK/Kronholmen (rankat av Svensk Golf juni 2020). Gumbalde och När är de två andra närmast belägna golfbanorna.

På bilden ovan skymtar Karlsöarna, ett naturreservat och fågelskyddsområde som beskrivs som ”en kombination av ett nordatlantiskt fågelberg och en ö i grekiska övärlden” (citat från Länsstyrelsen Gotlands Län), väl värt ett besök för den fågel- eller naturintresserade.

Vill ni ha fler tips? Det är bara att fråga, så guidar vi gärna!